Четвъртото поколение SUV идва с каскадна решетка и остри светлини

...
 
Четвъртото поколение SUV идва с каскадна решетка и остри светлини
Коментари Харесай

Hyundai показа първите скици на новото Santa Fe

  Четвъртото потомство SUV идва с каскадна решетка и остри светлини
Корейската компания Hyundai разкри първите скици на новото потомство Santa Fe. От тях се вижда, че новият модел ще бъде с характерен атлетичен дизайн и ще носи стилна и внушителна външност, която отразява новата дизайнерска еднаквост на Hyundai. Новото потомство Santa Fe ще означи международната си премиера през февруари, преди да дебютира на автомобилното ревю в Женева при започване на март. Четвъртото потомство на Santa Fe продължава сполучливата история на модела.

Първите скици акцентират новата предница на четвъртата генерация на Santa Fe. Новата каскадна предна решетка е съчетана хармонично с осветителната система, разграничена на дневни светодиодни светлини и съществени фарове. Тези три детайла основават неповторим външен тип. На скицата изпъква и семплата, само че в това време елегантна извивка на покрива, който кореспондира със страничната линия, свързваща острите фарове и задните светлини.

 
 Задната част наподобява постоянна с неповторимите светлини, двойните ауспуси и солидната задна ризница. Задната част наподобява постоянна с неповторимите светлини, двойните ауспуси и солидната задна ризница.
 

Задната част излъчва по едно и също време убеденост и непоклатимост с неповторимите светлини, двойните ауспуси и атлетичния дизайн на задната ризница. Новото потомство на Hyundai Santa Fe предлага цялостен пакет от най-новите функционалности за дейна сигурност на марката, обединени от опциите на технологията Smart Sense. В новото потомство Santa Fe дебютира новаторската система за предизвестие за пасажери на задните седалки. Тя предизвестява лидера при овакантяване на колата. Асистентът за напречен трафик при придвижване обратно към този момент е заздравен от автоматизирана спирачна функционалност. За да избегне заплахата от конфликт при придвижване обратно в тесни пространства с лимитирана видимост, системата предизвестява лидера и ползва спирачно изпитание автоматизирано.

Четвъртото потомство на Santa Fe показва сериозното завещание на компанията в SUV-сегмента. Първото Santa Fe дебютира през 2001 година и е в основата на доверието, което Hyundai заслужи при кросоувърите.
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР